dilluns, 29 d’octubre del 2007

Nota: Mireia el dijous 8 de novembre, a les 16h, t'espera l'Aurora, una senyora que et sorprendrà per la seva personal memòria històrica. Preparat molt bé les preguntes!

3 comentaris:

Laura ha dit...

Em sap molt greu que dediquis aquest blog a guanyar diners i no a la finalitat que et responsabilitza que es fer el treball. Laura.

Gemma ha dit...

Bueno Mireia,
no sé de què va el comentari de la Laura, però em sembla que també t'he de renyar una mica.
Entenc que has tingut mala sort, però no fas gaire per solucionar-ho, em sembla. Espero que avui, 22 de novembre, hagis anat a la residència i hagis començat a parlar amb algú. Has de treballar en aquesta optativa com en qualsevol altre, i pots entendre que és dificil avaluar-la, i per això, necessito "proves" de que fas alguna cosa. Entenc que et faci pal, que et sigui complicat, que hagis tingut problemes, però has de mirar de trobar-hi solucions. I t'has de posar les piles ja!.
gemma

Gemma ha dit...

Mireia
tens una altra parella. Cal que et posis en contacte amb les coordinadores de la residència, truca, hi vas...però demana a la psicòloga, a la treballadora social, a la terapeuta...que et presentin a la ANNA JUANOLA.
Has de començar a fer tot el treball pendent: entrevista de vida, història d'anecdotes...
però has de treballar!